Nyheder

 



25/04-2017
Restaurantnyheder i Tivoli


Tivoli åbnede 6. april med flere nye tiltag på restaurantscenen


Nimb Terrasse er omdannet til Gemyse – hvor det grønne og økologiske køkken er i centrum i samarbejde med Aarstiderne. Henrik Yde er rykket ind i Det kinesiske Tårn og har skabt et helt nyt koncept med Kiin Kiin Piin To. Johan Bülow har åbnet ny og stor lakridsbutik, mens hans søster Emma Bülow er rykket ind i hans tidligere bod, hvor hun sælger sine økologiske marshmallows. I Perlen åbner Cakenhagen – et nyt konditori med Torben Bang i spidsen.


Kiin Kiin Piin To – Henrik Yde åbner ny restaurant i Det kinesiske Tårn 

Kiin Kiin, der var den anden restaurant uden for Thailand, der blev tildelt en Michelinstjerne, føjer et nyt kapitel til sin historie. Det sker når Henrik Yde rykker ind i en af Danmarks mest ikoniske og fotograferede bygninger – Det kinesiske Tårn – og åbner Kiin Kiin Piin To med et helt nyt asiatisk koncept for hele familien. Henrik Yde har ansat fem kokke fra henholdsvis Japan, Thailand, Vietnam, Indien og Kina, der hver især vil skabe klassiske retter til gæsternes PIIN TO – der betyder madkasse. 

 

Gemyse – ny restaurant i Nimb-regi i samarbejde med Aarstiderne 

Fra jord til bord får en ny dimension, når restauranten Gemyse åbner i Tivoli den 6. april. Her træder gæsterne gennem restaurantens egen køkkenhave, inden de sætter sig til bords for at nyde en grøntsagsbaseret menu, der én gang for alle vil vise, at grøntsager ikke behøver at være kedelige. I tæt samarbejde med Aarstiderne får Gemyse en stærk, økologisk profil med kokken Christoffer Brink i spidsen, der tidligere har slået sine folder på Geranium og Alberto K. 

 

Cakenhagen – Nimbs konditor, Torben Bang, rykker ind på Perlens terrasse 

På Perlens terrasse kan du nyde konditor Torben Bangs delikate kager. Her åbner Nimb et hyggeligt hjørne med et fransk twist under navnet Cakenhagen, hvor der tilbydes et imponerende udvalg af fine kager, sandwich, perlende champagne og cocktails. 

 

Kaktus – mexicansk oase med udsigt til Tivoli Søen Tivolis nye, familievenlige spisested 

Kaktus serverer mexicansk street food, og er beliggende i Orienten. Menuen står på forskellige tacos lavet med bløde pandekager og forskelligt spændende fyld, side orders og forfriskende limonader. På den fine terrasse mod Tivoli Søen og Det kinesiske Tårn kan man tage et break, nyde et farverigt måltid og stadig være en del af Tivoli-stemningen. 

 

Emma og Johan Bülow – driftige bornholmere åbner nye butikker 

Johan Büllow har i flere år haft en yderst populær lakridsbod i Tivoli. Nu udvider han forretningen og rykker ind i Perlen, hvor han har indrettet en ny, stor lakridsbutik. Som en særlig kuriositet kan gæsterne købe en lakridsis. Johans søster, Emma, havde under Halloween og Jul i Tivoli i 2016 boden The Mallows, hvor hun solgte sine lækre, hjemmelavede marshmallows med forskellige smag. Nu rykker Emma permanent ind i sin brors tidligere lakridsbod lige ved Veteranbilerne.