Nyheder

 05/04-2017
KFC åbner ny restaurant i Herning


Den amerikanske fastfood-kæde Kentucky Fried Chicken åbner sin syvende restaurant i Danmark i slutningen af 2017 i Herning. 


Restauranten i Herning bliver med drive-in betjening i stil med restauranten i Aarhus, der åbnede i 2015. Således er det kædens anden restaurant i Jylland, hvor nyheden er blevet godt modtaget, udtaler direktør for KFC Danmark, Bjartmar Trastarson. 


”Vi har længe haft et ønske om at udvide i Herning. Byen har i vores øjne stort potentiale, og vi er meget glade for, at det nu er lykkedes at få en attraktiv beliggenhed på en af Hernings store indfaldsveje - og tæt på både de mange indkøbsmuligheder i området og motorvejen. Derfor har vi også store forventninger til vores restaurant i Herning, og vi glæder os til at tilbyde borgerne i Herning og omegn et fastfood alternativ til de eksisterende spisesteder."


Restauranten kommer til at ligge i et større centerområde i den østlige del af byen med McDonald´s, Jem & Fix og Bauhaus som nærmeste naboer og tæt ved tilkørslen til Midtjyske Motorvej. Byggeriet af restauranten på 320 kvadratmeter igangsættes til sommer.

Kentucky Fried Chicken blev startet i Kentucky for mere end 70 år siden. I dag er der over 20.000 restauranter i kæden, fordelt på 125 lande og territorier.


Illustration: Årstiderne Arkitekter