Nyheder

 30/03-2017
Få serveret dit afkast med personlighed


DRC præsenterer foreningens samarbejdspartner: Jysk Pension.


Da Jysk Pension startede i Aalborg i 2008, var det under beskedne forhold. Kontorlokalerne var små og medarbejderstaben lille. Til gengæld var ambitionsniveauet tårnhøjt og drivkraften for at skabe seriøs forretning kæmpestor. De første pensionskunder blev fundet i nærområdet, og ret hurtigt kom det til at stå klart, at de jyske pensionseksperters rådgivningskoncept skabte stor værdi i de nordjyske virksomheder.  


”Jysk Pension er et videnshus. Vi er et konsulenthus, der hjælper små- og mellemstore virksomheder med alt, hvad der vedrører pensions-, sundheds- og personaleforhold”, beskriver Adm. direktør Lars Bartholomæussen. Og lige præcis den personlige pensionshjælp er efterspurgt i denne digitale tid, hvor flere og flere får deres pensionsrådgivning via computer og onlineløsninger. Det samme er tilfældet blandt virksomhedsejere andre steder end i Nordjylland, for Jysk Pension er for længst vokset ud af både de gamle kontorlokaler og tilmed også landsdelen. 


Med kontorer i Aalborg og Aarhus og en kundekreds der strækker sig over hele Danmark, har rådgivningsvirksomheden for alvor meldt sig på banen som en seriøs spiller i pensionsbranchen. 


Pension på Jysk

En af Jysk Pensions største styrker er deres evne til at samle kunder og samarbejdspartnere i puljer, som gør, at de får indkøbsaftaler, der er helt unikke for branchen, alt imens virksomhedsejerne guides igennem pensionsjunglen på simpelt nordjysk. Det har altid været et fokuspunkt for pensionsrådgiverne at tale med kunderne i øjenhøjde og ikke mindst at tage telefonen, når den ringer. Sidstnævnte kan man måske tage som en selvfølge, men ikke desto mindre er det noget af det, som Jysk Pensions kunder fremhæver, når de skal beskrive fordelene ved deres pensionsleverandør.


Afkastet taler et tydeligt sprog

Selvom rådgivningen er god, så skaber den ikke et godt pensionsprodukt alene. Og hos Jysk Pension er man i særdeleshed klar over, at gode afkast er af betydelig karakter, når det kommer til valg af pensionsudbyder. Derfor samarbejdes der med Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab, der siden 1998 med succes har varetaget kapitalforvaltningen for Skandia, der er Jysk Pensions leverandør af pensionsordninger. 


Gode afkast kommer nemlig ikke af sig selv, men bliver skabt, når fondsforvalterne trykker på de rigtige knapper. Historisk set har Skandia opnået det næstbedste afkastresultat i forhold til konkurrenterne over den sidste årrække. Og faktisk er de bedst af alle, hvis ikke 2008 og finanskrisen medregnes i historikken. 


Morten Halborg, der er direktør for Skandia Asset management, er glad for, at Skandias succesfulde måde at forvalte på, bliver lagt mærke til, og udtaler til en artikel i Jysk Pensions nyhedsbrev: ”Gode afkast kommer ikke af sig selv, det er noget vi skaber – dels gennem at vælge de rigtige forvaltere inden for de enkelte aktivklasser og dels gennem vores egen aktive forvaltning. Skandias afkast de seneste syv-otte år viser, at lidt højere omkostninger til forvaltning kan være en god investering, der giver flere penge på bundlinjen i sidste ende.”


Skandias fondsforvaltere er blandt Nordens største inden for fondsinvestering og er skarpe til at udnytte internationale, eksterne ressourcer. Senest har deres gennemprøvede processer og investeringsstrategier også vist sig at være succesfulde, idet Skandia og Jysk Pension kunne fremvise særdeles flotte resultater for 2015 – på trods af et noget turbulent år på aktiemarkederne.