Nyheder

 09/03-2017
IVÆKST inviterer til brancheevent


Branchen for restaurationer udvikler sig enormt og er følsom for konjunkturer. Der er hård konkurrence blandt restaurationer og gæsternes efterspørgsel er ligeledes under konstant udvikling, hvilket gør, at mange restaurationer kæmper med at få sorte tal på bundlinjen.

 

Til dette arrangement for restaurationsbranchen får du hjælp og vejledning af IVÆKST’ partnerne. De er klar til at give vejledning og inspiration til de rette værktøjer, der forbedrer organiseringen og processerne for din restauration. IVÆKST’ partnere vil give dig inspiration til, hvordan du kan optimere din drift og hvordan du kan arbejde med væsentlige faktorer som din køkkenprocent, lønprocent, forholdet mellem omsætning og omkostning og skalerbarhed. Samtidig bliver du præsenteret for, hvordan du sikrer dig mod branchens klassiske risici, og hvorledes du bruger online marketing til at øge din virksomheds salg.

 

Indholdet til arrangementet henvender sig til selvstændige og beslutningstagere i restaurationsbranchen.

 

Flere restauratører driver i dag stadig deres forretning ved at fastsætte priser ud fra deres mavefornemmelse. Omkostninger vurderes lejlighedsvist ved at gennemgå kassekreditten, og budgettering foretages med afsæt i antallet af reservationer. Det er vigtigt, at man har skærpet styring i en branche, hvor marginalerne er små. Der er væsentlige parametre, som skal justeres for at øge ens indtjening.

 

Til dette arrangement vil specialister fra PwC, Codan, Google og branchefællesskabet Danmarks Restauranter og Cafeer præsentere den nyeste viden og styringsværktøjer for branchens aktører. Du bliver præsenteret for trends, udviklingen i udvalgte nøgletal og nogle af de parametre, der kan være med til at øge din indtjening. Samtidig vil du blive præsenteret for de klassiske og ofte uforudsete risici, der kan koste dig dyrt, hvis ikke du tager højde for disse. 

 

Du får ligeledes et væsentligt indspark til din markedsføringsstrategi af et Google Agency, som giver dig redskaberne til at regulere din online strategi og sikre dig synlighed for nye gæster online.

                                                                

Målgruppe

 

Som deltager skal du forvente at blive kontaktet ifm. din tilmelding.

 

Indholdet på dagen er skræddersyet til selvstændige og beslutningstagere i restaurationsbranchen.

 

 

Program:

 

9.30   Registrering og forplejning

10.00 Velkomst, IVÆKST

10.10 Brancheanalyse, branchens udfordringer og nøgletal, PwC

10.40 Tendenser i markedet, DRC

11.10 Pause

11.25 Forsikringer, Codan

11.55 Praktisk anvendelse af rapportering, PwC

12.30 Pause

13.00 Google

13.30 Case?

14.00 Afslutning

 

 

Udbytte:

 

Du får indblik i tendenser og udvikling i branchen. Det kan være med til at øge den fremtidige indtjening i din forretning. Samtidig får du værdifuldt kendskab til de faldgruber og muligheder, som kan sikre og forbedre din drift fremadrettet.

 

Forberedelse:

 

Som forberedelse til arrangementet kan du læse PwC brancheanalyse for 2016.

 

Du vil på selve arrangementet få udleveret den fulde udgave, der også indeholder styringsværktøjer, moms og afgifter.

 

Adresse:

 

Lokale: Codan Hus

 

Dato:

 

København: 15.3.17 - kl. 10-14


Læs mere og tilmeld dig her